PUUR Amersfoort!


Voor pure en stoere workshops, catering en events!

Mark Pesch en Niek Tolboom, de ervaren en geschoolde koks van PUUR Amersfoort (voorheen PuurPesch) koken dagelijks verse en pure gerechten voor PUUR Amersfoort’s traiteur, verschillende cateringklussen en events. Daarnaast verzorgen zij regelmatig interactieve, leerzame en gezellige workshops in een stoere multifunctionele loods in Amersfoort.

De pure producten van PUUR Amersfoort worden verkocht in de traiteur aan de Hendrik van Viandenstraat. Hier ben je ook altijd welkom voor vragen en informatie over producten, catering of events!

Picture6.


Samen maken wij jouw catering of event tot een puur succes!


Catering


Jouw eetmoment is bij ons in goede handen!

Organiseert jouw bedrijf een vergadering, borrel, relatiedag of beurs? Heb je privé een bruiloft, feest, diner of borrel? Samen eten verbindt! Het is dan ook niet voor niets dat het vaak centraal staat wanneer we iets te vieren of te bespreken hebben.

En dan wil je er zeker van zijn dat het eten perfect is!

Puur eten, traditioneel bereid maar altijd net even anders. Wij geven een stoere en hippe twist aan gerechten en hapjes. Dat proef je en dat zie je. Wij werken altijd zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en met pure ingrediënten.

We bespreken samen wat jouw wensen zijn en ontwikkelen dan een op maat gemaakt cateringplan. Het kan ons niet gek genoeg zijn! Van buffetten tot live cooking op een originele plaats. Wij denken graag met je mee! Pas wanneer we beide zeker zijn van een puur succes, zijn we klaar voor het creëren van jouw perfecte eetmoment. En dat wordt dan een puur succes!

Picture6.

Events


Pure beleving maakt het af!

Catering is vaak een belangrijk onderdeel van een event. Maar de totale beleving maakt het compleet.

Het is prettig om zeker te weten dat jouw event, zakelijk of privé, voor jouw gasten onvergetelijk wordt. Soms is het moeilijk die totale beleving te creëren of kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.

PUUR Amersfoort kan onderdelen of de gehele organisatie van jouw event verzorgen. Net als bij de catering gaat dat natuurlijk altijd in nauwe samenwerking met jou. Zo maken we jouw event, zakelijk of privé, tot een pure beleving voor jouw gasten!

Picture6.

Workshops


Zelf puur leren koken?

Bij PUUR Amersfoort geven we workshops. Interactieve, leerzame en gezellige workshops waarbij verschillende gerechten en bereidingen centraal kunnen staan. Wij delen onze kennis over de pure keuken graag met jou.

Weet je al welk gerecht je graag wilt leren bereiden of heb je nog geen idee? Samen kunnen we een uitdagende workshop samenstellen.

De workshops worden gegeven in onze stoere multifunctionele loods in Amersfoort.

Workshops worden gegeven aan groepen vanaf 6 personen.

Kosten: Vanaf € 52.50 per persoon (dit is inclusief lesmateriaal, producten en diverse drankjes)

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Picture6.

Portfolio


Events

Een impressie van de events van PUUR Amersfoort?

Workshops

Hoe zien de workshops van PUUR Amersfoort eruit?

Catering

Met passie verzorgen we jouw catering. Kijk maar!

Pure Producten

Zo maken wij onze PUUR Producten!

Pure vrienden

Contact

T| 06 42 01 15 75
@| mark@puur-amersfoort.nl

Kookloods/proeflokaal

Kaliumweg 8A
3812 PT Amersfoort

Fotografie: Kim Brugman  |  Design: Six feet  |  Website:  Six feet & Business Stylist